Ερωτήσεις για τη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων που έχει ξεκινήσει για να δημιουργήσει ο Δήμος 3Β στη Σχολή Ευελπίδων, ετέθηκαν από συμβούλους της αντιπολίτευσης, όπως ο ο Δημ. Δόγκας που ρώτησε για το πώς θα διασφαλιστεί το τονάζ της χρήσης της μονάδας, γιατί ακούγονται διάφορες γνώμες και “Πρέπει να ξέρουμε”.

Το θέμα της διαχείρισης παίρνει έκταση και ανεβαίνουν οι τόνοι, από την τοπική κοινωνία να φαίνεται διαιρεμένη στο ναι και στο όχι στη δημιουργία μονάδας.

Ο Δήμος ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης (μάλλον καθυστερημένα θα λέγαμε) και οι κάτοικοι στέλνουν ανακοινώσεις ενάντια στην προοπτική δημιουργίας μιας τέτοιας εγκατάστασης. (κοίτα και σελ. 11).

Πάντως με απόφαση του Δ.Σ. (26.2.18) συγκροτήθηκε επιτροπή παρακολούθησης διαδικασιών για την δημιουργία μονάδος ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου, στο χώρο της Σχολής Ευελπίδων.

Η επιτροπή αποτελείται από φορείς και Συλλόγους. Ανταποκρίθηκαν αρκετοί φορείς και οι συναντήσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό, έτσι, οποιοσδήποτε πολίτης ενδιαφέρεται μπορεί να την παρακολουθεί.

Aννα Μπουζιάνη

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 290 επισκέπτες και κανένα μέλος